Nyheter

Styrelsen 2016

Den nya styrelsen har formerat sig (se SSaFF styrelse) och jobbar på för fullt enligt verksamhetsplanen. För att föreningen ska kunna vara till nytta för dig behövs en öppen dialog om dina förväntningar på medlemskapet. Kontakta oss och berätta vilka frågor som är viktiga för dig. Kontaktuppgifterna finns på respektive profilsida länkade från styrelsesidan ovan.… Läs mer »

Höstmöte 2015

Den 26 november kl. 19 träffas vi i SSIFs föreningsgård vid idrottsplatsen. Ta gärna med en gäst eller medarbetare. Läs mer »

Ny medlemskontakt

Under sommaren 2015 tar Carl Almquist, RadonAssistans i Skåne, över rollerna som webmaster och kassör i föreningen. Styrelsen tackar Anders Widell för hans arbete i rollerna under det gångna året. Läs mer »

Bor vi i regionens hemligaste tätort?

Föreningens pionjärer Staffan Olander och förre ordförande Bertil Gustavsson engagerade sig i höstas i frågan om hur folk skulle hitta till Södra Sandby då skyltning till byn mer eller mindre saknas. Men Trafikverket avslår kommunens begäran på sådan skyltning. Läs mer »

”Stjärnor över byn”

Den skara medborgare som inbjudits till workshopen på Stadsbyggnadskontoret den 2 september var väldigt bred, alltifrån LKF till skolelever. En av de saker man fick göra var att ”strö stjärnor” över ett flygfoto över Södra Sandby centrum”, rapporterar SSAFFs representanter. Läs mer »

SSAFF inbjudna till workshop på stadsbyggnadskontoret

Det är dags att påbörja detaljplaneringen för hur de centrala delarna av Södra Sandby ska utvecklas och Stadsbyggnadskontoret vill ha våra synpunkter. Vi har blivit inbjudna att skicka några representanter till en så kallad medborgar-workshop den 2 september. Läs mer »

Årsmöte 2014

Många av medlemmarna hade samlats i SSIFs föreningsgård den 6 mars för att höra avgående ordförande Bertil Gustafsson berätta om det spännande år som varit. Läs mer »

  • Mail-ikon
SSAFF Kontakt SSAFFs logotyp.
Om oss
Om webbplatsen
Bli medlem
  SSAFF
Webbmaster
 
© SSAFF – Södra Sandby Företagarförening 2018